Grupul Euroest la Targul National Imobiliar – comunicat de presa

Grupul de companii imobiliare Euroest se remarca printr-o participare de exceptie la Targul National Imobiliar beneficiind de cel mai mare stand de expunere ce insumeaza 72 mp.

Standul este impartit in mai multe sectiuni, existand o zona de prezentare a grupului, restul fiind alocat prezentarii proiectelor rezidentiale Greenvista, Pallady Towers (Bucuresti), Sea Breeze (Mamaia Nord), Belleview, Colina Marei (Sinaia) si Alpin (Brasov).

Agentia imobiliara Euroest isi mentine in continuare statutul de lider de piata in tranzactiile cu terenuri, fiind totodata intr-o perioada de consolidare si dezvoltare sustinuta a departamentelor office, industrial si rezidential, detinand in portofoliu nu mai putin de 12 proiecte rezidentiale promovate in exclusivitate.  

Grupul Euroest prezinta la targ doua entitati noi: Euroest Marketing & Advertising –  noua companie din grup specializata in oferirea de servicii complete de marketing, publicitate si relatii publice si Euroest Evaluari Imobiliare – solutia pentru o evaluare corecta a proprietatilor dumneavoastra.

Euroest prezinta la TNI atat oportunitati de achizitie personala sau investitie pentru prima locuinta, cat si pentru apartamente de  vacanta, segment care devine din ce in ce mai popular in Romania.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s