Dimri Ghencea Allegro – lansare oficiala 17 septembrie 2008

Ieri am fost invitat la lansarea oficiala a proiectului rezidential Dimri Ghencea Allegro ce a avut loc in sala Iridium a hotelului Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti.

Dimri Ghencea Allegro este un proiect imobiliar mixt de referinta in Bucuresti prin: localizare, concept si calitate. Proiectul se va construi in mai multe faze: prima faza va include 2 cladiri cu un total de 332 de apartamente ce vor fi finalizate pana in septembrie 2010 si a doua faza va consta in construirea tuturor celorlalte unitati de finalizat in aproximativ 4 ani.

Investitia totala pentru primele doua faze ale proiectului constand in constructia a 1108 de apartamente este de aproximativ 135 millioane EUR. Activitatea de planificare si design pentru primele doua faze ale proiectului Dimri Ghencea Allegro va incepe in septembrie 2008, iar intregul proiect urmeaza a fi livrat pe piata pana la sfarsitul anului 2013.

Proiectul se va finaliza abia dupa a treia faza a constructiei, care va include inca aproximativ 2500 de locuinte rezidentiale. Dimri Ghencea Allegro este localizat in vestul Bucurestiului, in Prelungirea Ghencea. Zona este angrenata la ora actuala intr-un proces de dezvoltare in ceea ce priveste proiectele imobiliare. Noul proiect rezidential va fi la 10 minute distanta de cele mai importante centre comericale din Bucuresti: Plaza Romania, Metro Militari si hypermarket-ul Cora.

Dimri Ghencea Allegro este un proiect imobiliar mixt special conceput pentru oamenii activi cu copii. Allegro este locul unde persoanele dinamice se simt la ele acasa si pentru care sportul reprezinta un stil de viata. Mix-ul va include: apartamente, locuri de parcare, spatii comerciale, spatii publice si birouri.

Apartamentele contin finisari de inalta clasa si un design futurist. Categoriile de apartamente sunt: apartamente cu 2, 3 sau 4 camere si penthouse-uri. Pentru siguranta locuintelor, fiecare apartament va fi dotat cu interfon video, o noutate pe piata romaneasca de imobiliare.

Locurile de parcare: 1416, cu spatii dedicate zonei commerciale, atat in subsol cat si la suprafata; spatiile comerciale vor include: cafenea, supermarket, salon de coafura, spalatorie, farmacie si alte facilitati; spatiile publice sunt dedicate persoanelor active carora le place sa faca sport si isi doresc spatii special amenajate precum o sala de gimnastica sau un teren de basket ori de fotbal si gradinite in apropierea caselor, spatii verzi si loc de joaca pentru copii.

Dimri International construieste in prezent proiecte rezidentiale de top in Romania, iar compania Y.H. Dimri dezvolta aproximativ 30 de proiecte in 12 orase din Israel, incluzand proprietati rezidentiale, comerciale, industriale, ansambluri turistice si mixuri imobiliare.

Dimri International acorda maxima importanta calitatii vietii clientilor sai. Locuintele dotate cu tehnologie de ultima ora si standarde inalte de calitate sunt monitorizate cu atentie de-a lungul tuturor stadiilor de dezvoltare, de la planuri pana la predarea cheilor.

Dimri International este filiala Y.H. Dimri Construction & Development Ltd. infiintata de catre Ygal Dimri in urma cu doua decenii, compania este recunoscuta astazi ca una dintre cele mai mari si importante companii de imobiliare din Israel. Compania se specializeaza in constructia proiectelor rezidentiale de prestigiu incluzand chiar si cartiere intregi, toate la cele mai inalte standarde de excelenta.

Evenimentul a fost urmat de un concert Anna Lesko ce a placut cu siguranta audientei!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s