Lansarea Radisson SAS Hotel Bucuresti – cea mai fastuoasa petrecere de lansare din 2008

Pe 18 septembrie am participat cu placere la festivitatea de lansare in Romania a Radisson Sas Hotel Bucuresti, care mi s-a parut cea mai fastuoasa petrecere de lansare din 2008 de pe meleagurile noastre.
Radisson SAS Bucuresti se afla in proprietatea BEA Hotels, parte a grupului israelian Elbit Medical Imaging Ltd, care mai dezvolta si o retea de centre comerciale, prin intermediul companiei Plaza Centers.
Deschis oficial in urma unei investitii de 70 milioane de euro, Radisson SAS Bucuresti este cel mai mare hotel de cinci stele din Romania, cu 424 de camere, din care 301 standard, 74 executive, 10 camere pentru persoane cu dizabilitati si 39 de apartamente cu facilitati moderne. Hotelul mai dispune de 4 restaurante, 3 baruri, un centru de conferinte de 1.500 de metri patrati, incluzand o sala pentru maxim 500 de persoane si alte 11 mai mici, un Bali Spa, un centru de sanatate operat de World Class Health Academy, piscina exterioara incalzita, jacuzzi exterior, pista pentru jogging, casino si magazine de lux. Hotelul are aproximativ 400 de angajati, majoritatea romani si 8 expati.

Ii felicit pe investitori pentru ambitia pe care au avut-o sa transforme vechiul si prafuitul Hotel Bucuresti in “noua imagine a turismului romanesc” asa cum a afirmat unul din speakerii de la deschidere.
Petrecerea a fost excelenta, concertul Mandinga, de exceptie si mi-a placut ritualul de primire a invitatilor care implica o strangere de mana si un schimb de amabilitati cu directorul hotelului. Un eveniment organizat foarte bine si in cele mai mici amanunte. Felicitari!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s