Despre Conferinta Romania Marketing Summit – 12 decembrie 2012

Toamna este sezonul conferintelor si cred ca ai putea avea un full time job in a participa in fiecare zi la cate un eveniment. Ca in orice domeniu, se aplica regula 80/ 20, adica 20% din evenimente iti vor aduce 80% din rezultate. Cand participi la o conferinta poti cuantifica rezultatele prin know-how-ul suplimentar pe care il dobandesti, contactele noi pe care le intalnesti si de ce nu, colaborarile si afacerile pe care le generezi.

Indiferent de domeniul sau afacerea in care activezi marketing inseamna ca sa aduci produsul sau serviciile pe care le oferi in drumul celor care au nevoie de ele astfel incat sa le vada si sa le atraga atentia. Desigur aceasta este o exprimare rudimentara dar aceasta este ideea de baza. Iar acum, cand avem Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube, Google +, Pinterest si multe altele, marketing-ul a devenit foarte 2.0.

Pe 25 octombrie m-am implicat in organizarea unei conferinte despre social media – Social Media Strategy Summit in cadrul careia 14 speakeri au vorbit despre promovarea brandului personal si afacerilor prin intermediul retelelor sociale. Mai multe detalii aici:

“Marketingul prezentului si al viitorului este unul al triburilor. Trebuie sa-ti creezi un trib de sustinatori ai brandului” este motto-ul primei editii a conferintei Romania Marketing Summit ce va avea loc pe data de 12 Decembrie in Bucuresti.
Conferinta se va desfasura pe parcursul unei zile in care profesionisti in marketing, antreprenori si specialisti in domenii conexe vor prezenta paneluri pe teme legate de:
– Noile tendinte in marketing online si offline pentru 2013;
– Revolutia self publishing creata de Amazon Kindle – cum poti deveni un autor de succes in toata lumea fara sa-ti parasesti biroul;
– Cat de mult va creste piata marketing-ului pe mobil in urmatorii ani?
– Strategii de e-mail marketing ce functioneaza acum;
– Aspecte legale care iti pot pune afacerea in pericol daca nu tii cont de ele;
– Cum integram utilizarea marketing-ului online si offline pentru a vinde mai mult?
si multe altele.
Nu ratati oportunitatile de networking si sesiunile de Q and A’s
Locatia evenimentului – Bd. Electronicii nr. 19, Sect. 2, Bucuresti. Detalii despre locatie pe www.dream-events.ro.
Pentru mai multe amanunte despre conferinta si inregstrare va invit sa vizitati www.romaniamarketingsummit.com .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s