Inspiratie si excelenta cu echipa eJobs.ro

Imi place sa spun ca industria social media este acum la nivelul la care era telefonia mobila atunci cand s-a lansat Dialog (inghitit de Orange ulterior) si am platit in prima luna 100 USD ca sa ma conectez. Era inca era telefoanelor Nokia caramida NMT si cand mi-am luat in primire telefonul meu Motorola D160 am fost foarte incantat. Stiti unde a ajuns telefonia mobila acum asa ca stati sa vedeti la ce performante va ajunge conceptul social media in urmatorii ani.

Am vorbit despre social media in fata a cateva mii de persoane in cadrul conferintelor, workshop-urilor, webinariilor si trainingurilor la care am avut onoarea sa particip ca speaker sau trainer. Si pe zi ce trece imi place tot mai mult. La inceputul anului 2010 am creat cursul intitulat “Social Media pentru Companii” pe care il livrez atat in varianta open cat si personalizat pentru companii atat din strainatate cat si din Romania.

Saptamana aceasta am avut o adevarata provocare pentru ca am prezentat acest curs echipei eJobs.ro – cel mai important site de recrutare din Romania.

Cursul este ca un burete deoarece absoarbe tot ceea ce este nou in aceasta industrie high tech si contine elemente de strategie de business pentru ca urmareste intotdeauna elemente livrabile. Nu sunt doua cursuri la fel chiar daca sesiunile au loc la cateva zile distanta. Tot timpul este introdus cate cel putin un element nou.

La eJobs.ro mi-a placut foarte mult atat echipa cat si provocarea de a prezenta acest curs liderului pietei in recrutarea online din Romania. Rezultatul? Un curs extrem de interactiv si o experienta de comunicare parca scoasa din cartile de afaceri motivationale americane. Lucrand cu echipa timp de doua zile am realizat ca au toate motivele sa fie cei mai buni in ceea ce fac si le multumesc pentru aceasta oportunitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s