Kaleidoscop The Unboring Home de la Greenfield

De fiecare data cand merg in Cartierul Greenfield din Baneasa si merg des in ultima vreme am un deja-vu cu anii copilariei cand mergeam la bunici la Predeal si savuram aerul de munte. Sunt genul “outdoor” asa ca apropierea unei paduri este ceva ce apreciez, mai ales in Bucuresti. Am vazut multe testimoniale ale locatarilor din Greenfield si prietenilor lor care afirmau ca au vazut veverite, caprioare. Eu am fost mai “out of the box” si am gasit o testoasa pe drumul forestier catre Greenfield – era sa o calc cu masina si apoi au mai trecut alte doua masini inainte sa o “adopt”. Acum sta bine mersi la mine in curte alaturi de alta testoasa pe care am primit-o cadou in petshop-ul din Carrefour Orhideea acum ceva timp. Era perfect daca erau din aceeasi specie dar mai am loc de cateva, cine stie? Back to business, now:

Unul din elementele foarte importante de care dezvoltatorii imobiliari trebuie sa tina seama este factorul de diferentiere. Pana la urma eu ca si cumparator, de ce sa aleg sa achizitionez un apartament intr-un proiect si nu in altul? Pe langa atuurile evidente, mai este un element extrem de important. Sa presupunem ca as fi o persoana si as cauta sa-mi achizitionez o garsoniera. Sunt fan iPad, iPhone, am o masina kool, ma imbrac fancy, etc. Cu siguranta, un dezvoltator care ar dori sa-mi atraga atentia ar trebui sa vina cu un concept care sa ma inspire. Mi-a placut ideea Kaleidoscop tocmai fiindca reuneste toate acele componente emotionale care sunt necesare pentru calibrarea cu publicul tinta. Mai multe detalii despre Kaleidoscop aici.

3 thoughts on “Kaleidoscop The Unboring Home de la Greenfield

  1. ATENTIE NU CUMPARATI APARTAMENTE IN GRIENFIELD . NU AVEM DRUM AMENAJAT NU AVEM PARCARE PENTRU VIZITATORI APARTAMENTELE NU SINT IZOLATE FONIC AU DOBINZI DE 14 LA SUTA PLUS CA ITI APLICA PENALIZARI DE 50 LA SUTA IN CAZ DE INTIRZII CU RATA LA PESTE OLUNA DE INTIRZIERE ITI OPRESC UTILITATILE SI TE EXECUTA SI PIERZI TOTI BANII . CAZ CONCRET UN LOCATAR AL CARTIERULUI INAINTE DE CRACIUNUL ANULUI 2012 A FOST EXECUTAT SI DAT AFARA DIN CASA IN PLINA IARNA SI ACEST OM CARE AVEA SI UN COPIL BOLNAVIOR A PIERDUT 70 MII DE EURO [70.000 E] CE SPUNETI DE ASTA DACA VI SA-R INTIMPLA VOUA NU INCERCATI SA VORBITI CU SEFUL DE LA IMPACT CU POP ASTA VA CHEMA POLITIACARE II ESTE ASERVITA SI SUB PRETEXTUL CA FACI SCANDAL TE AMENDEAZA SCURT CU 500 RONI IAR DIAVOLUL DE POP VA RIDE CA UN DESCREERAT ASA CUM SA INTIMPLAT IN CAZUL MEU ATENTIE ATENTIE NU CUMPARATI DE LA IMPACT GRIENFIELD

  2. Va recomand sa vizionati filmul de pe site-ul NASUL TV -CARTIERUL GREENFIELD O POSIBILA PROCEDURA DE INFRINGEMENT.Avem de-a face cu o mare TEAPA intrucit principala cale de acces a fost anulata printr-o hotarire definitiva si irevocabila.

  3. Hello, Neat post. There’s a problem along with your web site in web explorer, may test this? IE still is the marketplace chief and a good portion of people will omit your wonderful writing due to this problem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s