Doresti sa faci parte dintr-o echipa de succes in vanzari imobiliare?

In ultimul an m-am gandit foarte mult la variantele pe care le am la dispozitie pentru a-mi dezvolta agentia imobiliara.

Am ajuns astfel la concluzia ca cel mai bine este sa o afiliez unui sistem de franciza si l-am ales deja pe cel care a corespuns cel mai bine cerintelor mele. Momentan sunt la stadiul in care imi construiesc echipa si am in vedere urmatoarele:

– este un sistem business in business, unde toti agentii sunt antreprenori in propria afacere si lucreaza intr-un sistem care le ofera un mecanism care si-a dovedit eficienta, beneficiind in acelasi timp de libertate de actiune in atingerea scopurilor – marketare proprietati si finalizare tranzactii;

– comisionul in cazul tranzactionarii este in jurul valorii de 45% din valoarea contractului;

– franciza beneficiaza de excelente resurse training ceea ce va vor permite sa investiti in dezvoltarea personala, pe masura ce monetizati oportunitatile din piata;

– veti avea la dispozitie resurse online – web si social media si training pentru a va promova ofertele pe internet intr-un mod profesionist.

In aceasta colaborare sunt bineveniti atat agenti care au mai multi ani de activitate in domeniul imobiliar cat si persoane care nu au mai lucrat pana acum in acest domeniu. Asteptam CV-uri la adresa: hr@kbc.ro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s