Social Media Summit la Timisoara!

Am mai afirmat si cu alte ocazii ca imi place sa particip la conferinte si evenimente oriunde in Romania si in lume, atat ca sa invat ceva nou cat si ca eventual sa prezint ceva de interes pentru participanti in conditiile in care organizatorii imi permit acest lucru. Nu pierd vremea cu evenimente care nu au substanta sau la care se spun aceleasi lucruri pentru ca am intotdeauna ceva mai bun de facut. Mi-a placut la Timisoara la Social Media Summit!

Cei care au vorbit au adus in discutie elemente noi si interesante, cu aplicabilitate imediata. Despre teorie oricine poate vorbi si sunt zeci de ebook-uri si tutoriale despre social media pe net. Practica este cea care face diferenta. Mi-au ramas in minte abordarea BCR-ului, care nu se lasa si care chiar va castiga pe termen lung din exploatarea inteligenta a comunicarii prin social media si prezentarea unei agentii interactive care a asociat versuri din melodii pop romanesti cu cumportamente vis-a-vis de branding.

Ce mi se pare foarte interesant este cat de mare poate fi deosebirea intre personalitatea pe care o arati in spatele tastaturii si ceea ce esti de fapt, intr-o discutie face to face. Recunosc ca am avut si am in continuare atat surprize placute cat si neplacute, dar stiam ca internetul ofera o identitate care uneori e atat de virtuala incat nu are echivalent in viata reala. Asa ca nu am fost surprins deloc. Doar am costatat!

Social media ne bombardeaza pe toti cu informatii si un nou mod de a ne uita la activitatile online. Este ceva nou, care atrage si care schimba pur si simplu internetul. Da, mi-as fi dorit mai multa interactivitate intre sala si speakeri dar cu siguranta la urmatoarea editie toti parametrii vor inregistra cresteri.

Out of the box – am vazut o chestie cool pe un blog de food din Timisoara – analizau acolo mancarea care s-a servit la pranzul evenimentului. O astfel de abordare recunosc ca nu mi-a trecut prin cap. Dar asta inseamna un blog de nisa, guys and gals!

Ha, m-am simtit ca in vacanta, mai ales ca am petrecut mai mult timp cu Echipa Biz (gandestebiz.ro) si mi-a placut spiritul, atmosfera si liantul care exista intre membrii echipei. Eu ii admir pe cei care fac si pot! Punct! Prezentarea mea de la eveniment aici.

2 thoughts on “Social Media Summit la Timisoara!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s