Ofertele imobiliare de calitate au cumparatori indiferent de contextul economic

De curand am inceput o colaborare complexa cu dezvoltatorului proiectelor imobiliare Pallady Towers si Pallady Residence. Agentia noastra web se va ocupa de partea de comunicare online – administrare website-uri, PR, social media, e-mail marketing si in plus vom oferi consultanta pentru componentele de comunicare offline iar agentia imobiliara va marketa apartamentele catre clientii finali, acestia beneficiind de servicii profesioniste si comision 0 pentru orice tranzactie. Agentia noastra imobiliara este in curs de afiliere la una dintre cele mai mari francize imobiliare din lume si daca doresti sa activezi in acest domeniu sau deja esti activ si doresti sa faci parte din echipa noastra – un cv la hr@kbc.ro.

Pe perioada de desfasurare a targului imobiliar Domus Expo, 5 – 7 noiembrie, dezvoltatorul ansamblurilor rezidentiale Pallady Towers si Pallady Residence vine in intampinarea celor care doresc achizitionarea unei locuinte cu un set de oferte exceptionale:

Pallady Towers – garsoniere la 48.900 eur si apartamente 2 si 3 camere la 78.900 eur, preturi la care se adauga TVA 5%. Pallady Towers anunta de asemenea finalizarea primelor doua blocuri si faptul ca acestea sunt 100% functionale, beneficiind de internet, cablu TV, telefon, apa, electricitate si gaz.Proiectul, dezvoltat pe o suprafata de 11.000 mp, cuprinde o cladire de birouri clasa A si trei cladiri cu 216 apartamente: studiouri, 2 camere si 3 camere. Acestea au suprafetele cuprinse intre 47 mp si 113 mp, fiind atent proiectate incat sa ofere viitorilor proprietari spatiul si confortul de care au nevoie.Pallady Towers este situat in partea de est a Bucurestiului, pe Bulevardul Theodor Pallady. Accesul se face direct din bulevard, asigurandu-se o legatura rapida cu centrul Capitalei si Autostrada Soarelui. Locuitorii ansamblului rezidential Pallady Towers se bucura de acces rapid la mijloacele de transport in comun, prin statia de metrou ”1 Decembrie 1918” si o moderna linie de tramvai. In imediata apropiere se gasesc Policlinica Titan, Titan Mall, Hipermarketul Auchan, scoli generale, licee, gradinite, parcuri si locuri de joaca, piata dar si alte mari dezvoltari comercicale – Metro, Real, Obi, s.a.

Pallady Residence – garsoniere la 54.900 eur si apartamente 3 camere la 99.900 eur la care se adauga tva. Pallady Residence este alcatuit din 2 blocuri: primul S+P+4E+5 retras alcatuit din 2 tronsoane,cel de-al doilea S+P+5 E + 6 retras. Locatia : la 50 m de Bd.Theodor Pallady (Str.Fetesti 52), 5 min. de Piata Trapezului, 5 min pana la Statia de metrou Bd.1 Decembrie, 5 min.de Scoala 116 si de liceu.

Pentru vizionari si alte informatii: 0744 777 544, www.kbcrealestate.ro. Daca esti agent imobiliar si doresti sa promovezi proiectul imobiliar Pallady Towers, te invit sa ma contactezi pentru a intra in Pallady Towers Agents Network.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s