Cine sunt cei mai influenti oameni din online-ul romanesc?

Vorbesc la Social Media Summit

Revista Biz organizeaza Social Media Summit, primul eveniment  regional despre influenta in online si strategii de marketing prin social media. Evenimentul va avea loc la Timisoara, pe 29 septembrie 2010.

Social Media Summit pune in centrul programului ideea de “influencer” si influenta in mediul online.  In premiera, in Romania, revista Biz impreuna cu Zelist si Kaspersky Lab au realizat si lanseaza in cadrul evenimentului “Top 50 cei mai influenti oameni din online-ul romanesc”, determinat prin agregarea prezentei in online si masurarea indicatorilor din social media.

“Am decis ca  Timisoara sa fie primul  oras in care organizam Social Media Summit datorita comunitatii online din aceasta  zona care  este extrem de activa. Summit- ul , asemeni topului, este o premiera pentru Romania prin amploarea si conceptul care au stat la baza sa, cat si fata de modelul traditional al evenimentelor Biz si va fi organizat in urmatoarele luni in  principalele orase ale tarii” declara Marta Usurelu, Publisher Biz.

Printre speakerii evenimentului se vor numara cei mai influenti oameni din online, consultanti in social media, reprezentanti ai agentiilor interactive si din mari companii romanesti care vor prezenta mecanismele din spatele retelelor sociale si cum pot fi acestea folosite in strategiile de marketing si brand awareness pentru companii. Si-au confirmat prezenta: Alexandru Bleau, Social Media Consultant, Catalin Tenita, Managing Partner, TreeWorks, Alen Todorov, Manager Proiect Status Pimp, Victor Kapra, Consultant online, Grant McKenzie, VP Marketing, Ursus, Daniel Pana, Director Marketing, BCR, Teodor Cimpoesu, Managing Director, KasperskyLab, Vali Petcu, Pro-Blogger, zoso.ro, Laurentiu Dumitrescu, Managing Partner, Digital Star, Cristian China-Birta, Antreprenor online, Dan Stefancu, www.deceblog.net, Dan Virtopeanu, General Manager, Voxline,  Adrian Niculescu, Social Media Strategist, ClubV3 si Cristian Manafu, Social Media Consultant, ProdigyPR.

Social Media Summit este un eveniment organizat de revista Biz  in parteneriat cu Kaspersky Lab Romania si este sustinut de Ursus, BCR, Avon si Carpatair.

Audienta este formata atat din reprezentanti ai comunitatii regionale de business, directori de marketing, brand manageri si agentii cat si din specialisti in online, bloggeri si media.

Mai multe informatii despre eveniment se gasesc la www.bizforum.ro/socialmediasummit.

Pentru detalii, inscrieri si acreditari de presa, va rugam contactati Gabriela Enescu, Consultant Marketing Biz, e-mail gabriela.enescu@strategystuido.ro, tel – 0744489524.

Despre Biz

Biz este prima revista de afaceri de business din Romania. Anul acesta sarbatoreste zece ani de existenta, ocazie cu care marcheaza numeroase premiere pe piata publicatiilor de afaceri. La primul sau numar, in 2000, cand majoritatea conexiunilor la Internet in Romania se faceau prin dial-up, Biz titra pe coperta ca Internetul este afacerea viitorului. Piata urma sa ii dea dreptate ani mai tarziu. Termenul de brand, atat de popular azi, a fost introdus in vocabularul de marketing in 2002, pe coperta Biz. Formate jurnalistice cum sunt coverstory, feature, topuri sau ghiduri sau evenimente de amploare cum sunt ZileleBiz au fost initiate in Romania de catre Biz. Incepand din 2009 revista Biz are un nou actionariat si este condusa de Marta Usurelu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s