Training pentru agentii imobiliari

Cat de mare este nevoia de training pentru noii agenti imobiliari care doresc sa testeze acest domeniu in plina criza?

Pai, sa ne gandim: In primul rand, orice agent imobiliar este interfata dintre agentie si client. In functie de cat de bine se prezinta agentul, pune intr-o lumina buna sau nu compania si managementul ei. Hai sa spunem ca in cazul clientilor de retail care cumpara cate o casa, teren, etc. in 2007 firmele isi mai puteau permite sa rateze cate un client fiindca imediat aparea altul in loc, doar ca acum situatia se prezinta foarte diferit. Firmele serioase tineau aproape de toti clientii si nu isi permiteau sa se joace si investeau in training ceea ce fac si acum chiar daca nu la acelasi nivel de buget.

Afacerile imobiliare se incheie mult mai greu decat inainte iar daca este vorba de o proprietate marketata de mai multe firme diferenta o face, mai mult decat oricand, agentul imobiliar. Desi piata imobiliara se afla intr-o criza ce nu poate fi neglijata, foarte multe persoane au mizat catre alte domenii de activitate, exista insa destul de multi new-comers care vor sa profite de oportunitatile pe care le genereaza o astfel de perioada.

Acum este mult mai usor sa sudezi o echipa, fiindca se munceste mai mult, spiritul de competitie este inlocuit de cel de colaborare si parca victoria este mai gustoasa ca oricand.

Pana la urma nici o criza nu poate lua trainingurile si abilitatile pe care le iei cu tine oriunde in lume. Noi consideram ca noii intrati in imobiliare au nevoie de a invata sa lucreze intr-un mod profesionist, sa utilizeze cu succes resursele internetului si ale retelelor sociale si de aceea oferim atat dezvoltatorilor cat si agentiilor imobiliare sesiuni de training ce se materializeaza in competente ce pot fi implementate imediat. Fiindca teoria se poate invata din carti, noi punem in prim plan latura practica ce pana la urma este cea care duce la materializarea in venituri.

One thought on “Training pentru agentii imobiliari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s