Traininguri Microsoft

Una din liniile de business la care lucram de mai bine de 2 ani este dezvoltarea de proiecte web – Bloguri, site-uri, etc. Le dezvoltam pentru noi sau pentru alti clienti, avand o echipa de specialisti si consultanti din mai multe colturi ale lumii care lucreaza impreuna utilizand skype si alte modalitati de comunicare. Incet, incet, aceasta activitate pornita din dorinta de a avea control asupra proprietatilor noastre virtuale s-a transformat intr-o veritabila agentie Web cu un portofoliu care creste in fiecare saptamana. De la sfarsitul anului trecut beneficiem de accesul la programe specializate pentru agentii web tinere organizate de Microsoft Romania.

Ultimele doua traininguri sau workshop-uri … cum vreti sa le numim au fost despre Php si Asp.Net. Nu am veleitati de programator, chiar nu am, insa am invatat foarte multe lucruri noi care ma vor ajuta foarte mult in comunicarea si colaborarea cu partenerii mei din acest business. In cadrul acestui program, Microsoft ne faciliteaza accesul la cele mai noi softuri pentru aplicatii web ceea ce este un asset foarte important pentru activitatea noastra.

Un marketer international – genul care castiga sume cu 7 cifre spunea ceva ce mi-a placut foarte mult: “Pentru mine, computerul este un fel de Lampa a lui Aladdin, in care introduc informatii – articole, mailuri, etc. si care imi indeplineste toate dorintele financiare pe care mi le pot imagina”. Da, mi-a placut !!!

One thought on “Traininguri Microsoft

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s