Proiectele imobiliare rezidentiale Adama prezentate in cadrul intalnirii membrilor retelei SellWell

SellWell este o platforma B2B ce faciliteaza relatia intre dezvoltatori si agentii imobiliare pe piata romaneasca pentru a genera vanzari la un nivel de profesionalism cat mai ridicat. Saptamana aceasta am fost la o prezentare organizata de promotorii Sell Well a proiectelor imobiliare rezidentiale ale companiei Adama cu care colaborez pe mai multe segmente si care mi-a oferit o imagine completa asupra numarului, categoriilor si preturilor apartamentelor pe care Adama le propune pietei din Romania.

Adama este o companie imobiliara de varf activa in piete din Europa Centrala si de Est. Caracterul “global” al companiei rezida in structura sa: este detinuta de fondatorii sai, precum si de mari investitori si fonduri imobiliare din Statele Unite si Europa de Vest, si in acelasi timp, Adama este listata la Bursa din Tel Aviv.

Radacinile Adama se gasesc in Bucuresti, unde firma a fost fondata la jumatatea lui 2004 de catre David Flusberg, Dvir Cohen Hoshen si Isaac Cohen Hoshen. Din aceste radacini Adama s-a dezvoltat fulgerator ca un puternic jucator regional, cu operatiuni subsidiare si parteneriate de dezvoltare in Romania, Moldova, Ucraina, Croatia si Turcia. Pe aceste piete compania dezvolta zeci de proiecte inovative, reprezentand milioane de metri patrati de constructii in faza de proiect sau de executie. Multumita unei echipe combinate de specialisti internationali si locali, Adama aduce mii de noi locuinte pe piata, cu preturi accesibile si nivel calitativ ridicat, cat si spatii comerciale si de birouri pentru companii locale si multinationale, participand astfel la cresterea economica a zonei.

“Adama” este unul din cele mai vechi cuvinte din istorie, aparand prima oara in Geneza si definind sursa evolutiei umane, legatura dintre pamant si omenire. Pentru fondatori toate acestea au o puternica insemnatate – pamantul pe care il locuim, suprafetele pe care le dezvoltam, puterea inovatiei umane, stabilitatea si continuitatea Adama ca si companie – un loc unde ideile cresc, unde ia nastere un viitor luminos, pentru familiile care beneficiaza de produsele firmei.

One thought on “Proiectele imobiliare rezidentiale Adama prezentate in cadrul intalnirii membrilor retelei SellWell

  1. Se vede clar, ca nu prea cunosti ce inseamna ADAMA din punct de vedere al clientului. Nici nu iti imaginezi ce tip de contract folosesc, ma refer la contract de vanzare / cumparare imobile.. Toate proiectele lor sunt ipotecate. etc..

    Stiai ca in cadrul contratelor propuse de ei clientilor, clientul daca se afla in imposibilitate de plata a respectivului contract si totusi a platit un avans de 20 % din valoarea imobilului sa spunem 40000 euro, clientul pierde avansul si mai este dator inca 10 % din valoare ,, adica 20000 euro ?..

    Te rog sa discutii si sa faci o cautare despre ADAMA, au procese pe rol pentru recuperari de bani, sunt dati in judecata de clienti, sunt super nesimtiti in comunicarea cu culientul lor si spera sa ramana cu avansul platit de acesta…

    Cand vrei si ai timp, iti arat un astfel de contract. Succes!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s