Cu ce trib ataci mamutul numit “succes”?

Am scris acest articol pe blogul specializat de pe imopedia.ro inspirat fiind de participarea la editia a-IV-a Biz Spark Camp organizata de Microsoft Romania si Startups.ro.

Intr-unul din speech-uri, Teodor Blidarus, manager al unei companii producatoare de software a prezentat o abordare foarte plastica a succesului pe care m-am gandit sa o prezint aici fiindca mi-a placut foarte mult. Succesul este ca un mamut vanat de mai multe triburi care se concureaza pe o anumita piata pentru obtinerea trofeului. Cand esti singur, esti unul impotriva a mai multe triburi si ai sanse foarte mici sa vanezi specimenul. Astfel ca, in functie de modelul in care functionezi profesional, recruteaza, asociaza-te sau angajeaza-te astfel incat sa ajungi in tribul potrivit in special pe baza compatibilitatii pe care o ai cu ceilalti.

In companiile excelente, prima intrebare este “cine” si apoi “ce” astfel incat daca maine strategia de business se schimba cu 180 de grade, oamenii vor fi incantati sa schimbe directia. Restul articolului aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s