De maine se va putea achizitiona in SUA iPad 2

Steve Jobs a tinut sa sublinieze la ceremonia de lansare oficiala iPad 2 faptul ca “2010 a fost anul iPad”. Tot el a afirmat ca design-ul nu a fost doar putin modificat ci a fost schimbat cu totul. Noul procesor A5 dual-core system-on-a-chip va face noul iPad sa se miste de doua ori mai repede decat predecesorul.

Performantele grafice sunt de asemenea mult superioare la iPad 2 fata de iPad1. iPad 2 este cu 33% mai subtire, chiar mai subtire decat un iPhone 4 (8.8 mm fata de 13.4 mm) si mai usor. Lansarea oficiala va avea loc maine, pe 11 martie in SUA si incepand cu 25 martie in restul lumii. Noul iPad este compatibil HDMI ceea ce inseamna ca il poti conecta la TV sau un ecran mare. Este echipat cu doua camere si are inclus Photo Boots, aplicatia Mac ce permite sa-ti faci fotografii funny.

Bateria dureaza in jur de 10 ore iar preturile RRP sunt intre $499 pentru varianta basic Wi-fi de 16GB si $829 pentru modelul 3G de 64 GB.

Sistemul de operare este “tunat” cu o varianta imbunatatita a lui Air Play care iti permite sa share-uiesti melodii si slideshow-uri intre iPad si alte device-uri. Alte aplicatii incluse: iTunes sharing, FaceTime s.a.

One thought on “De maine se va putea achizitiona in SUA iPad 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s