UN NOU PORTAL DE COMUNICATE: WWW.COMUNICATEMEDIA.NET

De curand s-a lansat un nou portal de comunicate de presa, si anume www.comunicatemedia.net.
Comunicatele de presa sunt un mod excelent de a-ti promova compania si site-ul acesteia. Acesta este si motivul pentru care am creat www.comunicatemedia.net, pe care poti publica in mod gratuit un numar nelimitat de comunicate de presa despre compania ta sau clientii pentru care lucrezi, in conditiile in care lucrezi intr-o companie specializata in astfel de servicii.
ComunicateMedia.net este construit pe platforma WordPress, este optimizat pentru motoarele de cautare, comunicatele de presa fiind publicate automat pe pagina noastra Facebook si pe contul Twitter. Comunicatemedia.net este social media ready si poti foarte usor sa dai like comunicatului tau sau al altei companii si sa-l retransmiti pe Twitter sau Digg.
Pentru a-ti crea un cont ai nevoie sa-ti alegi un username si o parola urmand sa primesti la adresa de mail aleasa confirmarea setarii contului la numai cateva minute dupa introducerea datelor. Fiind o platforma de blogging, poti comenta sau primi comentarii in legatura cu comunicatele de presa.
Poti adauga text links (maxim 2 pe comunicat) pentru campanii SEO si orice altceva iti poate ajuta compania si site-ul ei. Te rugam sa folosesti modulul de optimizare SEO pe care il vei gasi sub articolul pe care il vei publica, unde poti adauga titlul paginii (max. 60 caractere), descrierea pentru motoarele de cautare (max. 160 caractere) si cuvintele cheie.
De ce oferim gratuit acest serviciu? Pentru ca informatia pe internet trebuie sa fie gratuita. Ulterior vom adauga si cateva optiuni premium pentru companiile care doresc sa-si externalizeze serviciile de PR online.
Te rugam sa nu faci spam sau sa publici continut ofensator sau xxx deoarece conturile care vor publica astfel de continut vor fi sterse si IP-urile bannate. De asemenea, nu introduceti acelasi continut de mai multe ori deoarece va fi considerat continut duplicat si conturile vor fi sterse de echipa de administare.
Pentru orice intgrebari de ordin tehnic, editorial si propuneri parteneriate va invitam sa ne contactati la adresa office@comunicatemedia.net.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s