15 aprilie, Ziua Agentului Imobiliar

Perioada de boom sau recesiune, imobiliarele reprezinta un domeniu de activitate foarte interesant si unde tranzactiile si consultanta ofera in orice moment oportunitati de castig ce pur si simplu nu pot fi trecute cu vederea.

Astazi, Imopedia.ro a organizat la Hotel Ramada Nord un eveniment de o zi împreună cu Asociaţia Română a Agenţiilor Imobiliari (ARAI) la care au participat peste 250 de invitaţi din domeniul imobiliar. Eu am ajuns dupa pranz, fiind interesat in special de sesiunea de training sustinuta de Christian Nowotny, un antreprenor de succes in brokeraj imobiliar din Viena si Dragos Dragoteanu, cel de la care am avut sansa sa invat secretele acestui business ametitor ca o tura intr-un rollercoaster.

In cei 21 de ani in sectorul imobiliar, Christian Nowotny a realizat un portofoliu de vanzari in valoare de peste 250 milioane Euro iar cifra de afaceri inregistrata in 2009 de agentia lui din Viena este de peste 1 milion Euro. Portofoliul lui vine completat si de numeroasele certificari in domeniu dintre care CIPS (Certificed international property specialist), MSc (Master of Science in real estate), mentor Buffini certificat pentru toate programele.
Fiind pozitionat foarte bine pe scara succesului in domeniul imobiliar international, Nowotny a participat in calitate de speaker la numeroase evenimente de prestigiu organizate in Germania, Austria, Grecia, Turcia, Bulgaria, Romania, USA, Dubai si Spania de catre companii de elita, precum Remax.

Interviurile acordate unor publicatii din Austria si Bulgaria ii consolideaza statutul de formator in domeniul imobiliar.

Speech-ul lui Christian a fost foarte profi si la obiect, bazat pe experienta si nu pe teorie, ii felicit pe partenerii de la Remax si mai ales pe Adrian Sischin pentru alegerea excelenta a speaker-ului. A fost una dintre acele zile in care acumulezi idei noi pe care le poti folosi imediat.

Dragos a avut un speech de 15 minute in care a comprimat cel putin o ora de continut si care cred ca a socat audienta care nu e obisnuita cu stilul lui. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, primele articole despre domeniul imobiliar au fost publicate chiar in revista Euro Invest. Unul dintre ele era legat de perspectivele rezidentiale ale cartierului Pipera. Cred ca le voi scana la un moment dat si sa le adaug in arhiva blogului.
.

Ideea cu ziua agentului imobiliar mi s-a parut potrivita, de ce nu? Iar dupa-amiaza a fost una fructuoasa. Another lovely day!

One thought on “15 aprilie, Ziua Agentului Imobiliar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s