iPhone 3GS disponibil online la Orange

Dupa succesul de anul trecut cu iPhone 3G, Orange aduce in luna iulie noul iPhone 3GS utilizatorilor de telefonie mobila din Romania. Terminalul iPhone 3GS are o memorie interna de 16 GB sau 32 GB, iar modelul de 32 GB va fi disponibil in variantele alb si negru.

Incepand de vineri dupa-amiaza, la adresa http://www.orange.ro/iphone va fi disponibil un formular online de pre-comanda pentru iPhone 3GS, potrivit unei informari de presa.

Cu cateva zile inainte de lansarea oficiala pe piata a noului model iPhone, persoanele inregistrate pe website vor fi contactate pentru a li se oferi informatii privind oferta comerciala.

In exclusivitate, cei care isi doresc imediat un iPhone 3GS il pot comanda din magazinul online Orange in oferta cu abonament iPhone dedicat, prin programul de loialitate Orange Thank You sau la pret intreg. Livrarea se va face gratuit printr-un curier rapid, chiar in ziua sosirii terminalului pe piata.

Orange este unicul distribuitor autorizat iPhone pe piata romaneasca. Noul iPhone 3GS este cel mai rapid model, beneficiind de conectivitate HSDPA 7,2 Mbps, este dotat cu functia de inregistrare video, camera foto cu rezolutie de 3 MP, o baterie imbunatatita care asigura o durata mai lunga de viata intre incarcari si o multitudine de alte functii noi si caracteristici imbunatatite fata de modelele precedente.
Sursa: Tehnopol.ro

One thought on “iPhone 3GS disponibil online la Orange

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s