Steve Jobs revine la conducerea Apple la sfarsitul lunii iunie

Directorul general al Apple, Steve Jobs, aflat in concediu medical de la inceputul anului 2009, va reveni la conducerea companiei la sfarsitul lunii iunie, potrivit unei surse apropiate situatiei, citata de Wall Street Journal (WSJ).

Jobs, in varsta de 54 de ani, a anuntat in ianuarie ca va reveni la munca la sfarsitul lunii iunie, iar reprezentanti ai companiei au afirmat in repetate randuri ca el a continuat sa se implice in deciziile strategice.

Un purtator de cuvant al Apple nu a putut fi contactat pentru informatii.

Unii analisti si investitori au fost ingrijorati ca Jobs, care a suferit de cancer pancreatic, ar putea sa nu isi mai reia functia, daca starea sa de sanatate nu se imbunatateste.

WSJ a relatat insa ca seful Apple este in curs de recuperare.

Doua persoane care au relatii de afaceri cu Apple au afirmat ca au fost informati de catre conducerea acestei companii ca se doreste coordonarea revenirii lui Jobs cu lansarea unui produs sau un eveniment public.

Jobs este unul dintre fondatorii Apple, in 1976. Dupa un conflict cu membrii conducerii, Jobs a plecat din companie in 1985, dar a revenit in 1997, intr-o perioada in care Apple era in dificultate.
Sursa: Tehnopol.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s