5 thoughts on “Atlas de mitocanie urbana-Campanie antimitocanie de la Radio Guerrilla

 1. Un tip regional de mitocan cu varietati de sex si varsta il reprezinta HACKERUL de Ramnicu -Valcea.
  Putoi plin de bani ca urmare a fraudelor facute pe E-bay, se plimba cu masina de cocalar, neaparat BMW sau Audi, cu geamul coborat (desi este frig, dar el are gluga !….) pentru a se auzi maneaua si pentru a-i fi admirata colectia de bratari, inele si tatuaje de pe bratul stang ce se lafaie in amortire in afara vehiculului. Pozitia sa reflecta lehamitea fata de muritori, lubricul excesiv fata de diversele femele intalnite in cale sau comportamentul maniacal (nota distinctiva) la volan, el neavand niciodata timp in trafic.
  De obicei este pofos, fara forme sau trasaturi, dar cu kg in plus din cauza prea multelor pizza ingurgitate cu satisfactie. Isi acopera scarboasa goliciune cu haine de firma, mai ales echipament sportiv, niciodata folosit ca atare.
  Versiunea feminina, un fel de pitipoanca de companie, are veleitati de FATA DA’ LUME BUNA, se aseza confortabil in vesnicele Q7, sau Audi si, desi oprimata de natura cu o lipsa ce in defineste constitutia, genul si sexul, nu pare sa fie constienta de acest lucru, expresia sa favorita fiind “Baga-mi-as pula!”.
  Din fericire, specia mentionata, cu ambele genuri definitorii, nu poate acoperi prin reproducere ravagiile intre membrii sai facute de comportamentul stupid avut la volan soldat, prin gratie divina, cu chemarea acestora la interviu cu SF. Petru.
  Cu dragoste de gratie, de arta si de OAMENI, eu va salut din umbra, Emanuel!

 2. super tare; ar trebui editat acest atlas spre vanzare pe piata presei, chiar nu s-a gandit nimeni?!
  mi-ar placea sa fac un astfel de cadou pe langa tratat de bune maniere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s