Compara preturile pe GoShopping.com!

GoShopping.com se lanseaza in Romania pentru ca tu sa-ti poti face cumparaturile chiar si pe timp de recesiune. Astfel, GoShopping.com, domeniu cu 12 ani de experienta, in valoare de 2 milioane USD, vrea 50% din piata online de comparatii cumparaturi din Romania pana la sfarsitul anului 2009.

http://www.GoShopping.com, companie americana ce detine portalul cu acelasi nume se va lansa in Romania urmarind o cota de piata de 50% din piata de cumparaturi online pana la sfarsitul anului 2009, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Compania americana anunta cu acest prilej ca va investi 5 milioane USD in piata din Uniunea Europeana unde se va lansa in cursul acestui an. Cu o mare varietate de categorii, inscrierea imediata a 4000 de produse odata precum si o rata mare de conversie a vizitatorilor in cumparatori, GoShopping.com listeaza gratuit orice magazin online si orice produs si si-a creat imaginea pe piata din Statele Unite, ca fiind unul dintre pionierii comparatiei in cumparaturi.

Odata cu lansarea in Romania, portalul GoShopping.com urmareste inscrierea celor mai importante magazine online romanesti, precum si crearea unui sistem avansat de comparare a preturilor specific pietei din Romania. “Suntem foarte increzatori de realizarea acestor obiective deoarece portalul este absolut gratuit, avand o interfata foarte simpla si usor de folosit de catre oricine”, spune William Sparring, Director Executiv al GoShopping.com SUA.

“Avand ca tinta aproximativ 80.000 vizitatori unici pe zi pana la finele anului si intre 300 si 400 de shopuri online inscrise, GoShopping.com are toate sansele sa devina cel mai mare mall online din Romania.”, concluzioneaza William Sparring.
Referindu-se la decizia companiei de a se lansa pe piata romaneasca Directorul Executiv al GoShopping.com SUA argumenteaza: “Detinand unul dintre primele 5 locuri in ce priveste cresterea activitatii pe Internet, piata din Romania prezinta o mare atractivitate pentru noi, GoShopping.com intentionand ca pana la sfarsitul anului sa se lanseze de asemenea pe piatele din Marea Britanie, Germania si Franta acestea fiind piete tinta pentru noi datorita interesului pentru folosirea Internetului”.

“Romania este tara care prezinta cel mai mare interes referitor la comertul online din Uniunea Europeana”, continua oficialul companiei. “Se stie faptul ca romanii se adapteaza foarte usor noilor conditii impuse de dezvoltarea pietei si sunt foarte receptivi fata de comertul online. De asemenea, Romania este o tara cu o prezenta pe internet din ce in ce mai crescuta”, sustine William Saprring.

Domeniul s-a relansat in SUA, la inceputul lui ianuarie anul curent si a listat numai in prima luna de la relansare, doar in Statele Unite, un numar impresionant de magazine online, mai precis, 4000, cu o diversitate de 2000 de categorii de produse. In total, numarul produselor listate pe portalul de cumparaturi se ridica la 40 000.

Pe piata americana, portalul de cumparaturi numara in portofoliul sau branduri internationale, precum Apple, Banana Republic, Samsung, Microsoft, Sony, Canon, Umbro, Epson si multe altele. In Romania GoShopping.com urmareste sa aduca pe site-ul sau marcile locale atragand in acelasi timp si marcile internationale ce se comercializeaza pe Internet.

Listarea produselor pe GoShopping.com este absolut gratuita, fara nicio taxa ascunsa sau obligatii din partea reprezentantului magazinului online. Portalul pune la dispozitie o interfata de cautare simpla si atractiva, cu ajutorul careia oricine poate gasi ceea ce doreste in timp real. Datorita acestor facilitati precum si garantiei pe care o ofera numele unui portal american cu 12 ani vechime pe piata, GoShopping.com ofera o rata mare de conversie a vizitatorilor in cumparatori.

One thought on “Compara preturile pe GoShopping.com!

  1. Heʏa i’m for the first timе here. I came ɑcross this board and I find It truly useful &
    it helped me out a lot. I hope to give something bacҡ and help others like you helped me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s