Ieri s-a lansat Liberty Center care asteapta 30.000 vizitatori pe zi

Ieri am vizitat noul mall inaugurat de Mivan, unul din dezvoltatorii cu care colaborez si doresc pe aceasta cale sa le urez succes atat chiriasilor cat si initiatorilor proiectului. Abia astept sa le testez patinoarul si cinematograful!

Mai jos am atasat comunicatul publicat pe blogul Libery Center:

Liberty Center, primul mall cu patinoar permanent si primul centru comercial pe care dezvoltatorul Mivan il inaugureaza pe piata din Romania, s-a deschis pe 31 octombrie si asteapta 30.000 de vizitatori pe zi, a anuntat compania.

Liberty Center asteapta 30.000 de vizitatori pe zi Centrul comercial este situat in partea de sud a Capitalei, la intersectia dintre Calea Rahovei si Strada Progresului si a necesitat investitii de aproximativ 70 milioane de euro, avand o suprafata inchiriabila de 25.000 mp.

Principalele ancore sunt The Light Cinema, Altex, Sprider, Billa si Hervis. Printre chiriasii se mai numara: Marks and Spencer, Sephora, Next (al doilea magazin deschis in Romania), Reserved, Kenvelo, Tom Tailor, Steilmann, Pizza Hut, Burger King, McDonald’s, Springtime, KFC, NOMINO, O’Neill & The North Face, Leonardo, Game World, Centrofarm, Plafar, Starbucks, Living si Asia.

Potrivit reprezentantilor Mivan, chiria medie este de 30 euro/mp. Dupa inaugurare, managementul Liberty Center va fi preluat de consultantul global de real estate Cushman & Wakefield.

Pe langa Liberty Center, Mivan are in derulare mai multe proiecte rezidentiale si comerciale: 10 mall-uri Tiago si un ansamblu de 651 de apartamente in Bucuresti, New Town Residence. Pentru proiectele comerciale si rezidentiale din urmatorii trei-patru ani, Mivan a alocat investitii de 750 milioane de euro.

Mivan opereaza in Romania din anul 1998 ca parte a joint-venture-ului Mivan-Kier, unde a finalizat un proiect in valoare de 140 milioane de dolari, in cadrul Programului de Locuinte Sociale si de Alimentare cu Apa al Guvernului Romaniei.

One thought on “Ieri s-a lansat Liberty Center care asteapta 30.000 vizitatori pe zi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s