How To Web 2010, Bucuresti, 3-4 Noiembrie – un eveniment regional de referinta pentru industria online

How To Web 2010 – cel mai mare eveniment de antreprenoriat si tehnologie web din Europa de Est va fi organizata intre 3-4 noiembrie 2010 la Hotel Intercontinental in Bucuresti .

How To Web isi propune sa conecteze industria web din Europa de Est si, in particular, din Romania la industria Internet globala. Aceasta conectare se va face atat la nivel de informare, participantii la conferinta afland despre cele mai importante tendinte si noutati in domeniul web-ului global, dar si la nivel de conexiuni, antreprenorii online din Europa de Est putand gasi printre participantii la conferinta potential parteneri, colaboratori sau chiar investitori.

Printre vorbitorii internationali care si-au anuntat prezenta la eveniment se numara: Loic Le Meur (CEO Seesmic si Fondator Le Web), Ramu Yalamanchi (CEO Hi5), Reshma Sohoni (CEO Seedcamp), Mike Butcher (Redactor-sef TechCrunch Europe), Christopher Grew (Orrick), Alex Van Someren (UKTI), Katy Turner (Eden Ventures) si Alex Hoye (CEO Latitude).

Temele de discutie ale invitatilor se vor axa pe subiecte de interes pentru antreprenorii din zona tehnologiei web cum ar fi: inceputurile unei afaceri, finantarea acesteia, antreprenoriatul in Europa si oportunitati pentru acesta, cloud computing, servicii web, etc.

How To Web isi doreste sa schimbe la nivelul mentalitatii antreprenorilor romani din online este deschiderea catre proiecte cu target international.

Conferinta va reuni circa 500 de participanti, 20 speakeri internationali, precum si un numar de 24 de prezentari si paneluri de discutii. Din programul conferintei nu vor lipsi workshopurile practice de tehnologie web si nenumarate alte posibilitati de networking.

Evenimentul se adreseaza antreprenorilor din mediul online, profesionistilor si dezvoltatorilor web, investitorilor de tip venture capital precum si profesionisti din online media, studenti din domeniul IT&C si antreprenori din diverse domenii.

Pentru tinerii antreprenori romani din zona web, participarea la How To Web inseamna, in primul rand, o deschidere internationala, atat prin informare, cat si prin contactele pe care si le pot face cu ocazia conferintei. In al doilea rand, inseamna cu siguranta o incurajare ca se poate si ca initiativele lor sunt asteptate, localizarea geografica a antreprenorului nemaireprezentand un dezavantaj in industria Internet.

Partenerul principal al evenimentului este Adobe, Orange Romania, alaturi de HTC, FPP, Yahoo! Developer Network si alti parteneri care sustin antreprenoriatul online. Partenerii strategici ai How To Web 2010 sunt: Snapshot, (Interactive and Emerging Media Division, McCann PR), Seedcamp, TechCrunch, UBIT, Brohouse si Visualis.

Partenerii media care sustin conferinta: TheNextWeb, TVR, Capital, Evenimentul Zilei, Chip, Computer World, PC World, EuropaFm, Radio21, startups.ro, capital.ro, evz.ro, arenabiz.ro, thenextweb.com/ro, paginademedia.ro, comunicatedepresa.ro, wallstreet.ro, HotNews.ro, bloombiz.ro, hit.ro, bestjobs.ro, balaurul.ro, ejobs.ro, BucharestHubb, OpenCofee Club, Radio Lynx.

3 thoughts on “How To Web 2010, Bucuresti, 3-4 Noiembrie – un eveniment regional de referinta pentru industria online

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s