Despre noul iPhone 4G de la un fan iPhone (via Orange UK)

Da, sunt un fan iPhone. Nu pot spune exact de ce dar este telefonul meu preferat. Tocmai am pus mana pe un 4G de la Orange (UK) si l-am testat gandindu-ma la ce motive as putea avea sa nu-mi upgradez iPhone-ul meu. Modelul nou promite sa imbunatateasca fragilitatea si viata scurta a bateriei, aspecte care au fost reclamate la iPhone 3GS. Cu o grosime de 9.3 mm, noul telefon este foarte robust, avand panouri de sticla si o portiune care … pare de otel … rezistent, nu gluma. Are o optiune interesanta “Face Time video calling” pe care o pot folosi cei care cand suna au acces Wi-Fi si pot vedea cu cine vorbesc. Noul telefon iti permite sa rulezi in paralel mai mult deo aplicatie si sa treci de la una la alta in timp ce prelungesti viata bateriei. Noua camera (5 megapixeli) are flash si posibilitati de inregistrare video HD. Adevarul este ca nu prea eram multumit de pozele pe care le faceam cu iPhone-ul. Poate acum … Ecranul noului telefon (3.5 inch) are de 4 ori mai multi pixeli decat iPhone 3GS si 78% din pixelii unui iPad. Deja exista 1.500 aplicatii disponibile pentru acest telefon si o mare varietate de iBooks. Hai ca asta-i tare: are un microfon suplimentar. Oare de ce??? Iar acum vine intrebarea de final: cafea stie sa faca?

2 thoughts on “Despre noul iPhone 4G de la un fan iPhone (via Orange UK)

  1. Salut !
    Am achizitionat un iphone 4 32 Gb. Nu stiu ce fel de sim foloseste si nici pe unde se schimba simul !

  2. Buna ziua,
    Cei de la Orange nu sunt deloc flexibili cand e vorba de a ajuta clientul fidel de 15 ani (subsemnatul). La fel am primit si eu un email ca raspuns la cererea mea de compensare. Multe bla bla-uri si de fapt tot tu esti de vina.
    Am fost sunat de un numar care imi aparea pe telefon ca fiind Orange, acel “domn” mi-a confirmat datele mele zicand ca face un sondaj de opinie. Dupa cateva zile m-am trezit cu contul de webcare hack-uit si cu o factura de 173 de lei. Nu asta ar fi problema, ci ca numarul de telefon de pe care s-a facut tranzactia era deja dat la Orange spre inchidere. Nimeni de la Orange nu s-a sinchisit sa verifice de ce un numar dat spre inchidere tot incearca zilnic sa tranfere credit. Raspunsul celor de la Orange a fost ca sunt foarte multi abonati si nu pot urmarii toate tranzactiile. La intrebarea mea de ce se poate transfera credit prin webcare fara a avea o confirmare pe SMS sau email, cei de la Orange au dat din umeri (adica nu stiu daca au dat din umeri, nu am avut o convorbire video 🙂 ). Am mai intrebat in stanga si in dreapta daca cineva a avut castig de cauza in lupta cu Orange, toti au raspuns: cu Orange si cu bancile nu trebuie sa te pui ca niciodata, nu o sa castigi. Asa ca pe aceasta cale tin sa va comunic ca am incercat sa inchid si celalalt abomament care il am la ei. Raspunsul a fost ca nu se poate, doar dupa 6 luni deoarece am fost de acord. Am fost de acord, dar inainte sa mi se intample cele de mai sus. Am primit acelasi raspuns: NU SE POATE, DVS ATI FOST “DE VINA”. Asa ca romanule, se pare ca suntem bataia de jos a marilor companii care merg pe premiza ca romanul si-a perdut cheful de a se mai lupta [entru drepturile lui si bineinteles ca lumea nu citeste ce scrie mic (cu font de 2 sau 4) in josul paginii contractului. Asta e… Singura cale de a le da peste nas e sa trecem la concurenta, ceea ce o sa si fac. Scuze pentru eventualele greseli gramaticale, dar sunt un pic deceptionat…. Cu stima, Mihai C

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s