Peter Dickson si Lamar au postat live pe Facebook si Twitter de la Bay Festival

Suntem in a doua zi a evenimentului Bay Festival din Isle of Man. Apropo de acest stat, ultima campanie a politiei ii indeamna pe conducatorii auto sa nu-si mai lase cheile in contact atunci cand isi tin parcate masinile. Faptul ca oamenii nu isi incuie cu cheia usile de la case este deja un fapt normal. Vremea este superba si industria britanica a entertainmentului isi desfasoara fortele in fata unei audiente poate la fel de receptiva cu cea de la noi.Atunci cand am fost solicitat sa creez si sa implementez o strategie de social media marketing pentru Bay Festival am spus da imediat fiindca mi s-a parut un proiect foarte interesant. Nu am pornit campania de la 0 ci dintr-un punct in care parea ca nu va livra rezultatele dorite de client. Provocarea maxima a fost faptul ca a trebuit doar in cateva zile sa facem ceea ce in mod normal necesita o luna de zile.

Ieri am cunoscut doua persoane interesante, Peter Dickson si Lamar, amandoi postand live pe Facebook si Twitter mesaje catre fanii evenimentului de pe laptop-ul pe care scriu acest blog post.
Lamar este unul dintre cele mai mari staruri R&B din UK cu 6 single-uri in Top 10 in Anglia si vanzari de peste 2 milioane de discuri. Lamar este considerat cel mai de succes cantaret soul britanic din actuala generatie de artisti. Peter Dickson, prezentator radio si TV este vocea oficiala a Manx Telecom Bay Festival si unul dintre cei mai importanti entertaineri din Regatul Unit, vocea sa aparand in numeroase show-uri – The Fast Show, They Think It’s All Over, The X Factor, Britain’s Got Talent s.a. La festival, pe langa prezentarea tuturor artistilor, tocmai a lansat acum 30 de minute, in premiera mondiala primul single – “Shake It” impreuna cu formatia lui The Shakettes.One thought on “Peter Dickson si Lamar au postat live pe Facebook si Twitter de la Bay Festival

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s