Traficul de Internet la nivel global a crescut cu 53%

Traficul de Internet la nivel mondial si-a mentinut crestera in ultimul an, insa cu o rata mai scazuta decat inainte, conform unui raport intocmit de companie de cercetare TeleGeography Research.

Cercetarile realizate de companie arate de asemenea ca in SUA mai multi furnizori de Internet au anuntat ca s-a constatat o crestere a traficului online, fiind nevoiti astfel sa impuna anumite limite de descarcare.

TeleGeography Research anunta astfel ca taficul de Internet la nivel global a crescut cu 53% de la jumatatea lui 2007 pana in acest moment, mai putin decat rata de crestere de 61% inregistrata in ultimele 12 luni anterioare.

In SUA s-a inregistrat astfel o crestere de 47% a traficului, insa cele mai mari majorari au fost identificate in regiunile unde Internetul este abia la inceput. Astfel, in America Latina cresterea traficului a fost dubla fata de cea din SUA.

Alan Mauldin, directorul TeleGeography Research, a anuntat insa ca numarul noilor abonati la serviciile de Internet a scazut fata de 2001, iar cresterea traficului, in ansamblul ei, are la baza cererea pentru clipuri video.

Sursa: MacWorld

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s