Vinyl Record Day – 12 August

BUG MAFIA – Cine e cu noi


In luna februarie a anului 2002 in San Luis Obispo a fost adoptata o proclamatie, prezentata si scrisa de Gary Freiberg, care declara data de 12 august ca “Vinyl Record Day in San Louis Obispo County”. Decizia a fost luata de “Board Of Supervisors” din California. Aceasta data recunoaste momentul in care Edison a inventat fonograful, in anul 1877.
Ziua Vinyl-ului se va celebra in prima sambata dupa data de 12 august, iar decizia a fost adusa la cunostinta tuturor locuitorilor tinutului. Ziua debuteaza cu Big Band Swing Music, cu trupe de gen care sustin recitaluri de 45 de minute, pe diverse segmente de muzica, intitulate: Elvis, The Beatles, Sock Hop, R& B, Surf, Country, Jazz si Blues, toate cantate pe vinyl. Bunicii danseaza cu nepotii, se petrece un timp de calitate cu prietenii, familia, colegii, toti fiind entuziasmati de varietatea muzicala.
Dorinta de a crea o zi nationala numita “Vinyl Record Day” s-a nascut din crezul ca toata lumea doreste sa celebreze o zi dedicata in exclusivitate muzicii pe vinyl.
Au trecut 131 de ani de cand Edison a inventat fonograful, iar noi, NOI dansam, ne miscam si ne bucuram in continuare de ceea ce inseamna o inregistrare pe vinyl.
SO, let’s keep the sound alive!

Cum se fabrica discurile de vinyl?

Si fiindca vinyl-urile inca se utlizeaza cu mare succes in hip-hop si clubbing am rascolit youtube-ul dupa cateva melodii romanesti clasice. Check this out!

6ase-6ase cu Mark si Honey – Cei mai corupti ( 2004 )M&G – Sa dansam


Moni-k ft. Puya – Shot dupa shot


Bookmark and Share

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s