Te-ai abatut de la drum in incercarea de a-ti transforma visele in realitate? Articol de Nik Halik de pe TheThrillionaire.com

Dupa cum blogul meu se tranforma din ce in ce mai mult intr-o resursa de inspiratie si dezvoltare personala, mentinand o proportie de 75% din continut in Engleza am hotarat sa incep sa traduc articole publicate de Nik Halik si echipa pe site-ul TheThrillionaires.com.

Un prieten al lui Nik i-a povestit intr-o zi despre John. John era un om de afaceri care avea foarte mare succes si care se gandea sa se sinucida. John avea tot ce si-ar fi putut dori din punct de vedere material. Avea o casa uriasa, un mansion, incojura lumea zburand in avioane private, manca la cele mai luxoase restaurante si era cazat numai in hoteluri de 5 stele. Si totuei, viata lui John era mizerabila.

Visele devin realitate si sunt o necesitate pentru viata.

Prietenul meu mi-a explicat ca John avea tot ce-i trebuie pe dinafara dar pe interior nu avea nimic. John si-a petrecut anii urcand pe scara corporativa si cinand cu CEO de top ale companiilor din Fortune Top 500. Rolodexul sau includea multe personalitati celebre la Hollywood. Cu un asa stil de viata, de ce era John asa de aproape sa-i puna capat? Viata lui John derapase cu mult timp in urma. Care a fost cauza? John era un milionar corporatist dar si-a dorit intotdeauna sa compuna muzica si sa mearga in turnee ca muzician profesionist.

John avea ceea ce altii numesc succes dar se simtea neimplinit pentru ca se abatuse de la drum in ceea ce priveste visele lui. In relatia cu viata ta cum te simti? Cum este viata ta? Este pe drumul cel bun? Faci ceea ce ai fost pus pe Pamant sa faci?

Tema ta pentru astazi este sa faci o lista scurta, o lista a ceea ce ai vrut intotdeauna sa faci, cine ai vrut intotdeauna sa fii – nu ceea ce societatea sau parintii au spus sa devii si sa te uiti la ce ai de facut pentru a te indrepta spre viata pe care ti-o doresti.

Nik Halik este Speaker Inspirational, Antreprenor de Succes, Life Strategist, Astronaut si Autor de Bestsellers. Pentru mai multe articole vizitati http://thethrillionaires.com/content.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s